Påmeldingen til skøyte- og hockeyskole for vinter 2019 åpner 1. desember

Postet av Ishockey Junior den 16. Nov 2018

De siste ukene har det vært stor aktivitet på isen i forbindelse med høstens skøyte- og hockeyskole. Mestringsfølelsen har stått i sentrum, både med og uten kølle, og det har vært artig å følge barna disse ukene. Vi ønsker alle barn velkommen tilbake i januar, påmeldingen åpner 1. desember og du vil finne påmeldingsskjema under menyvalget "Hockeyskolen". Velkommen!


0 Kommentar

Påmeldingen til Høstcamp 2018 har åpnet

Postet av Ishockey Junior den 3. Sep 2018

Påmeldingen til Høstcamp 2018 har åpnet. I år har vi valgt å samarbeide med Holmen Hockey. Vi tilbyr camp til de eldste (U12 - U16), mens Holmen ønsker de yngre årstrinnene velkommen Mer informasjon legges ut under menyvalget "Cup/Camp" her på siden, og her kan man også melde seg på. 


0 Kommentar

Trofaste støttespillere er med videre

Postet av Ishockey Junior den 29. Aug 2018

Salming ved Vidar Wold, en av våre trenere, importerer Salming i Norge. Han er med som støttespiller videre for Frisk Asker Junior og vi takker for støtten. Besøk http://www.salminghockey.no/pages/om-oss for mer informasjon. 

Xutem og Midgar er også med videre, og dette setter vi pris på. 


0 Kommentar

Aaby Marine inne i sitt andre år som sponsor

Postet av Ishockey Junior den 28. Aug 2018

Aaby Marine tegnet i fjor en treårsavtale som sølvsponsor for Frisk Asker Junior. Vi i Junior er veldig fornøyd med at dere er med som en viktig støttespiller. 

Aaby Marine er Norges største forhandler av Windy. Selskapet ble etablert i 1983 av den båterfarne Einar Aaby som hadde seilt over alle verdens hav. I over 30 år, og etter at de har solgt over 1000 Windybåter, har Aaby Marine sin forretningsfilosofi vært at våre kunder er deres beste salgsargument. Dersom du drømmer om båt, er det bare å kontakte Jørgen og gjengen hos Aaby Marine. 

Ta en titt på: http://www.aaby.no


0 Kommentar

Takk til alle som var med på Sommerhockey 2018

Postet av Ishockey Junior den 24. Aug 2018

Frisk Asker har arrangert i år sommerhockey for 49. gang. Det hele startet i 1969 og har blitt gjennomført hvert eneste år siden den gang. Vår egen Elisabeth Østigard har vært med siden 1999. Hun har, sammen med junior sin egen målvaktstrener, hatt hovedansvaret for det administrative og gjennomføringen av årets sommercamp.

I år deltok 99 barn i alderen fra 8 til 13 år, og det var hyggelig at vi hadde gjester fra naboklubbene samt fra andre deler av Østlandet. Det er moro at vi klarer å skape noe som også oppleves attraktivt for spillere i andre klubber. Hockeymiljøet er jo ikke større enn at de fleste kjenner hverandre og det er også viktig at de yngste kan knytte vennskap på tvers av klubbtilhørighet. Noen blir kanskje framtidige lagkamerater og da kan det jo være godt å ha møttes tidligere.

page1image3840064page1image3839616page1image3842752page1image3843872page1image3839392

For oss i klubben har det vært det viktig at dagene hos oss i Askerhallen gir en opplevelse hvor alle får allsidig og god trening, med fokus på skøyteteknikk og spilleforståelse. Lagspill, så vel som individuell coatching, sto på programmet. Det gis avbrekk fra hockeytreningen der Asker turnklubb trente barna og vi hadde også øvelser ute på barmark. Besøket i svømmehallen på Risenga var veldig populært.

For tredje året på rad gis det også et tilbud til de yngste målvaktene. Peter Josephson, som ikke bare er den som har det faglige ansvaret for campen, er også Frisk Askers egen målvaktstrener. Han samler alle påmeldte målvakter til en time med teknikktrening på morgenen. Hans treninger er svært populære og har fått ord på seg for å være av det bedre som tilbys i regionen av denne type trening.

page1image3839840page1image3838944page1image3841856page1image3844096page1image3842976


I år hadde Peter fått hentet inn Kristian Nilsen, han er til vanlig er trener i Brynas Hockey i Sverige. Kristian kommer opprinnelig fra Frisk Asker og har gjort en kjempejobb under campen sammen med våre egne unge trenere og spillere fra A-lagets spillere. 

Våre yngste spillere har fått kyndig veiledning av vår egen Thor Martinsen. Thor er en av Norges fremste spillere noen sinne og som kaptein dro han Frisk fram som det regjerende laget i norsk hockey på 70-tallet. Thor har i en årrekke tatt ansvaret for de yngste deltakerne på campen. Dette er også den gruppen med flest spillere, og kanskje den viktigste siden det er her en skaper gode holdninger og legger fundamentet og grunnlaget for videre utvikling. Her gjør Thor en fantastisk jobb med å forme morgendagens hockeyspillere. Det er moro å se hvilken respekt og status han har hos ungene, og ikke minst hvordan han behandler dem med samme respekt og måten han klarer å se alle sammen på.

Thor har også ansvar for å drille trenere og stab i forhold til beredskapen klubben har opp mot skader og førstehjelp om noe skulle skje. Har sier at sikkerheten til barna kommer først og deltagelse på Frisk sin sommercamp skal være en trygg plass å være. Det å fortsatt ha Thor med på laget gir oss en uvurderlig styrke i det sportslige og hockeyfaglige under campen. 

page2image3821696page2image3822368page2image3821248page2image3818560page2image3820128


Vi takker alle barn, foreldre, trenere og vertskapet for at dere gjorde dette til en bra uke. Velkommen tilbake til camp ved en senere anledning! 


0 Kommentar

Sigurd Fossli A/S er med videre

Postet av Ishockey Junior den 20. Aug 2018

Vi er glade for at Sigurd Fossli AS er med videre som støttespiller til Frisk Asker Junior, som sølvpartner.

Sigurd Fossli AS er en familieeid bedrift som har levert tjenester innen blikkenslagerfaget siden 1948. Bedriften er blikkenslagermester og tar på seg alle mulige oppdrag for private og firmaer. 

Besøk deres hjemmeside for mer informasjon: http://sigurdfossli.no


0 Kommentar

Fornyer avtalen med Wright trafikkskole

Postet av Ishockey Junior den 6. Aug 2018

Hos Wright får du, som elev, RABATT ved å oppgi koden 4HG74KAV for trafikalt grunnkurs eller SG91HR5E for superpakke. Som klubben støttes vi per deltager og rabattkodene kan også brukes også av elever som ikke er medlem. 

Del gjerne kodene med noen som skal ta lappen og støtt på den måten Frisk Asker Junior! 

Ta kontakt med Wright og kom igang.

https://m.facebook.com/WrightAsker/


0 Kommentar

Melde overgang til Frisk Asker Junior

Postet av Ishockey Junior den 14. Jun 2018

I forveien av sesongstart er det noen endringer for spillere, og vi kan ønske nye spillere velkommen til Frisk Asker Junior. For dere som har avtalt overgang til oss, så kan dere finne en informasjonsside om dette, gå til menyen under "Sport - Overgang spillere". Velkommen!


0 Kommentar

Frisk Asker Junior på SnabelCup 2018

Postet av Ishockey Junior den 5. Jun 2018

Hørt om Elefanthockey? Ikke? Kriteriene er enkle. Her spiller kun ishockeykeepere i fullt utstyr. Det er fem på hvert lag og det spilles 2x10 minutter. Frisk Asker deltok med 6 målvakter under SnabelCup 2018 på Jessheim i det som er Norges (kanskje verdens?) første cup for kun juniormålvakter. Under cupen ble det samlet inn et betydelig beløp til Zuccarellos Right-to-Play. 

Les Erlings rapport fra cupen: SnabelCup 20180 Kommentar

Sommerhilsen

Postet av Ishockey Junior den 2. Jun 2018

Styret i Frisk Asker Junior ønsker å takke alle spillere, trenere, lagleder, foreldre og støttespillere for samarbeidet i sesongen 2017/2018. Vi ønsker alle en riktig god sommer!

Planleggingen av ny sesong har startet, en av aktivitetene er en oppdatering av hjemmesiden etc. Dersom du har noen forslag eller tilbakemeldinger, send disse til trine.langeland@gmail.com. 


0 Kommentar

Frisk Asker U20 Norgesmestre

Postet av Ishockey Junior den 16. Apr 2018

Vi gratulerer Frisk Asker U20 som Norgesmestre. 

Les mer på sidene til Norsk Ishockeyforbund: https://www.hockey.no/nyheter/... 


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline