Melde overgang til Frisk Asker Junior

Postet av Ishockey Junior den 14. Jun 2018

I forveien av sesongstart er det noen endringer for spillere, og vi kan ønske nye spillere velkommen til Frisk Asker Junior. For dere som har avtalt overgang til oss, så kan dere finne en informasjonsside om dette, gå til menyen under "Sport - Overgang spillere". Velkommen!



Frisk Asker Junior på SnabelCup 2018

Postet av Ishockey Junior den 5. Jun 2018

Hørt om Elefanthockey? Ikke? Kriteriene er enkle. Her spiller kun ishockeykeepere i fullt utstyr. Det er fem på hvert lag og det spilles 2x10 minutter. Frisk Asker deltok med 6 målvakter under SnabelCup 2018 på Jessheim i det som er Norges (kanskje verdens?) første cup for kun juniormålvakter. Under cupen ble det samlet inn et betydelig beløp til Zuccarellos Right-to-Play. 

Les Erlings rapport fra cupen: SnabelCup 2018




Sommerhilsen

Postet av Ishockey Junior den 2. Jun 2018

Styret i Frisk Asker Junior ønsker å takke alle spillere, trenere, lagleder, foreldre og støttespillere for samarbeidet i sesongen 2017/2018. Vi ønsker alle en riktig god sommer!

Planleggingen av ny sesong har startet, en av aktivitetene er en oppdatering av hjemmesiden etc. Dersom du har noen forslag eller tilbakemeldinger, send disse til trine.langeland@gmail.com.