Seier 5-0 (3-0,1-0,1-0), boxscore.

Lørenskog vs FriskAsker, Lørenskog ishall
Tap 2-1 (1-1,1-0,0-0), boxscore.

Tap 4-5 (2-1,0-1,2-2,0-1), boxscore.

Da ble det tidlig sommerferie på U18 i år etter en tett kvartfinaleserie hvor Lørenskog trakk det lengste strået, etter en scoring 8 sekunder før slutt i 4.periode i avgjørende kvartfinale.

Takk for i år.

Kvartfinaler U18 2017

Postet av U18 den 7. Mar 2017

Frisk Asker trakk Lørenskog i kvartfinalen U18 elite. Første kvartfinale spilles 9.mars kl.20:00 i Askerhallen.

Postet av U18 den 2. Mar 2017

Da er det klart for siste kamphelg og de to siste serierundene. Vi skal møte Stjernen i to kamper hjemme/borte. Vi ligger på 3.plass à poeng med MS på 56 poeng. MS har også tre kamper igjen mot våre to. Vålerenga og Lillehammer har sikret seg henholdsvis 1. og 2.plass i U18 elite serien 2016-2017. Storhamar ligger på 5.plass med 51 poeng og Lørenskog ligger på 6.plass med 50 poeng. Det er dermed ikke klart hvordan plasseringene blir. MS og Storhamar møter hverandre i to kamper. MS møter i tillegg Sparta i en hengekamp. Lørenskog møter Vålerenga i to kamper.

Det er med andre ord ikke lett å spå hvem som ender på 3.til 6,plass. Det som er sikkert er at disse lagene skal trekkes om hvem som møter hverandre i kvartfinale.

Fredag 3.mars kl.20:00

FriskAsker vs Stjernen, Askerhallen

Tap 2-3e.s.d(1-0,0-0,2-1,0-1)

Tross tap, dette var en opptur fra de siste matchene. Det var mye mere spill og flyt enn det vi har sett i det siste. Vi møter et sterkt Stjernen lag og alikevel hadde vi et bra trykk i 1 og 2.periode. Vi tar ledelsen 1-0 etter en flott passning fra Emil opp til Sander. I 3.periode mister vi litt av flyten og Stjernen utlikner og går opp i ledelsen i løpet av 2 minutter , 5 minutter ut i 3.periode. 2 minutter senere snapper Markus pucken i offensiv sone og setter utlikningen til 2-2. Ingen av lagene klarte å avgjøre før full tid og kampen gikk til Sudden Death, selv om Stjernen har tre overtall siste 10 minutter. Vi går også inn i Sudden med Emil i utvisningsboksen i 55 sekunder. Vi rir av den og begge lag har muligheter til å avgjøre. Stjernen setter seiersmålet 3:47 ut i Sudden. Med 1 poeng sikret vi 4.plassen i serien og hjemmebane fordel i sluttspillet.

Søndag 5.mars kl.17:00

Stjernen vs FriskAsker, Stjernehallen

Seier 4-5 (2-1,1-3,1-1), skudd 28-30.

Det ble en bra avslutning på serien med seier over Stjernen i Stjernehallen, selv om det var litt problemer med utstyret til et par av gutta med glemt hjelm og glemt bukse. Stjernen var behjelpelige med å låne ut det som manglet, dog i en annen farge enn gutta var vant med å spille i.

Det var et par rekker som slet litt i første periode, men etter en justering i første pause, så det ut til å løsne litt. Markus var i scoringsform og satte 4 pucker i mål. Oskar hadde også et mål. Dommeren-trioen prøvde sitt til å ødlegge kampen med å blæse litt i hytt og pine. Kristian sto godt med 24 redninger.