Sessongens første treningskamp hjemme.

Postet av U18 den 21. Aug 2016

Søndag 21/8 spiller vi sessongens første hjemmekamp i Askerhallen. Motstander er igjen Vålerenga, og vi prøver å rette opp litt fra den første treningskampen. Vi stiller med kun 3 rekker og med 2 stk som spiller opp fra U16. Kampen kan følges live på HockeyLive her.

Sekretariat, Live skudd, klokke: Henrik Skuterud
Sekretariat, Live skudd, klokke: Tommy Falseth (opplæring), Ta med egen PC eller Pad
Sekretariat, Live skudd, klokke: Paul Snare (opplæring) , Ta med egen PC eller Pad
Utvisningboks: Skogdal/Høvik
Kiosk: Soleng

Seier etter straffer 4-3.

Det ble en helt annen kamp og gutta viste en helt annen innstilling enn i den første kampen på Jordal. Det ble seier på straffer etter at vi hadde holdt unna i Sudden med en spiller mindre i stort sett hele perioden. 1. og 2.periode var vi gode og ledet 3-1 etter to mål av Torgunrud og et nydelig av Fossli etter en fin break away. Vi slapp oss litt ned i 3.periode og Vålerenga kunne utlikne til 3-3 13 minutter før slutt. Skogdal avgjorde på 6.straffen. Skudd 27-32.