Kamper helgen 1-2.oktober

Postet av U18 den 26. Sep 2016

Til helgen møter vi Stavanger i to kamper i Askerhallen. Sist helg hadde Stavanger besøk av Vålerenga i sin serieåpning hvor det ble en seier til hver. I fjor delte vi poengene med Stavanger gjennom tre kamper, en seier hjemme, en uavgjort borte og et tap borte. Det er sikkert mange som ønsker å rette opp det tapet vi fikk i Stavanger.

Lørdag 1.10 kl.16:30

FriskAsker -Stavanger

Seier 4-2 (1-1,1-1,2-0)

Det ble en litt slow start på kampen fra Frisk sin side og vi kom vel egenlig aldri opp på et nivå vi vet vi kan. En suveren Henrik i mål reddet oss fra en litt pinlig affere med 33 redninger på 35 kudd. Gutta tok vel mange utvisninger. Alikevel klarer vi å dra i land en seier med to raske mål på slutten av 3.periode. Morten Hodt ble kampens poengkonge med 1 mål og 1 assist og +3. Ellers var hadde vi Markus (1+0), Skuterud (1+0) og Moger (1+0).

Boxscore finnes her.

Søndag 2.10 kl.12:30

Tap 1-2 (0-0,1-1,0-1)

Denne kampen kom vi mye bedre igang og det så ut som fokus, passninger og innsats var mye bedre enn igår. Det eneste som manglet var å treffe mål. Og etter en 1.periode hvor skuddstatistikken viser 5-12 sto det 0-0. Vi er gode i boxplay, men det sitter ikke helt i powerplay. I andre periode justerer vi siktet og skuddstatistikken viser 12-12 og det står 1-1 etter denne. Thomas scorer vårt mål i powerplay. I 3.periode har vi nok av muligheter men faller litt tilbake til det som var i 1.periode. Stavanger avgjør tidlig i perioden og vi klarer aldri å slå tilbake. En sterk Høvik i mål holder oss inne i kampen med 35 rednigner på 37 skudd i mot seg.