Kamper 18-20.november.

Postet av U18 den 17. Nov 2016

Vi går inn i denne helgen på 4.plass på tabellen med 24 poeng (7,1,1,5) på 14 kamper, 9 poeng bak Vålerenga og 2 poeng bak MS og likt med Lillehammer. Vålerenga og Lillehammer med en kamp mindre spilt. Vi skal møte Vålerenga borte/hjemme. Vålerenga har 11 seiere og 2 tap mot Stavanger og Nidaros, begge borte. Vålerenga kommer fra en helg i Trondheim hvor det ble en seier og et tap. Ifjor slo vi Vålerenga i finalen og i år startet vi sessongen med tre treningskamper mot Vålerenga. De endte med ett solid tap i første kamp og så seier på straffer, for så å slå de 4-0 på Hamar. Fredag vil vi stille med et litt redusert lag pga skader. Søndag vil vi stille med et meget redusert lag, da det er mange som drar med NTG Lillehammer til Tsjekkia på lørdag, i tillegg til skadene. Vi håper å få Erlend Melzer tilbake i troppen i helgen. Oskar og Eirik er fortsatt skadet og kommer nok ikke tilbake før jul.

Dette blir siste kamp for våre gutter på Jordal Amfi slik vi kjenner den. Neste bortekamp mot Vålerenga i slutten av februar blir neppe spilt på gamle Jordal, da denne skal rives etter nyttår.

Kampene følges på HockeyLive.

Fredag 18.november kl.18:45

Vålerenga vs FriskAsker, Jordal Amfi

Seier 2-4 (0-0,1-1,1-3)

Vi kommer ikke helt i gang i 1.periode og Mathias holder oss inne i kampen, Vi klarer bare 4 skudd på mål de første 19 minuttene, mens Mathias stopper 15 i mot. I 2.periode får vi bra flyt med Solberg, Hodt, Torgundrud, Snare, Thomassen rekka, selv om Vålerenga får det første målet mens vi har powerplay. Emil retter opp og utligner 3 minutter før andre pause etter pass fra Markus og Morten. 3.periode begynner med en stygg slashing på Sander og vi får 5 minutter i overtall. Dette utnytter vi og Kris setter 1-2 fra Emil og Markus. Vi klarer ikke å utnytte overtallet helt og Vålerenga utlikner, igjen i undertall. Men ett og et halvt minutt før slutt får vi en 2 mot 1 og Markus setter nydelig 2-3 etter en like fin passning fra Kris. Kris setter også 2-4 i åpent mål og setter med det spikeren i kista. Markus og Kris blir poengkonger med 3 poeng hver og Mathias med 30 redninger og 94%.

Boxscore finnes her.

Søndag 13.november kl.16:30

FriskAsker vs Vålerenga

Tap 1-3 (0-1,0-0,1-2)

Vi klarte oss overaskende bra ut i fra laget vi stilte mot denne mot denne motstanderen. Vi stilte med 4 stk 2001 og 2 stk 2002 og tilsammen 13 utespillere. Gutta holder Vålerenga godt og ligger under med bare 0-1 etter to perioder og noen gode muligheter til å utlikne. I 3.periode ser vi at gutta blir litt tunge i beina på grunn av mye spilletid, spesielt på backsiden. Like før slutt klarer vi å få uttelling og Granath reduserer til 1-3 etter en flott pasning fra Markus. Fayen holder oss godt med i kampen med 34 redninger på 37 skudd. Må også gi kredit til 2001 og 2002 spillerne som gjør en veldig god jobb idag.