Frisk Asker U15 er Norgesmestere.

Postet av Frisk Asker AIL, IF - Ishockey den 10. Apr 2017

Frisk Asker Tigers 2002 tok seieren i forbundscupen!

I helga møttes de beste U-15 lagene til dyst i Sarpsborg. Det var duket for forbundscup, som må kunne kalles et NM for juniorene født i 2002. 2002 var også sist et Frisk-lag tok hjem pokalen i denne cupen. Gutta hadde allerede vunnet serien komfortabelt, men cup er cup og vi var veldig spente. Frisk fikk alle sine innledende kamper i ungdomshallen til Sparta. Alle kampene bøy på god hockey og gutta fra Asker vant alle og ble gruppevinner. Dermed var vi klare for semifinale mot Leangen, som gutta vant 4-2.

Nå var det duket for finale og Frisk Asker Tigers skulle for første gang få spille i arenaen. I finalen møtte gutta Vålerengen og vi var fryktelig spente. Kampen bøy på mye spenning og 1-1 etter første periode. Andre periode ga frisk et lite overtak, med en påfølgende opphenting av Idrettsforeningen. I andre pause var stillingen 4-3 til Frisk Asker, og kampen var på ingen måte avgjort. I siste periode fulgte lagene hverandre med ett mål hver. Vålerengen tok ut keeper og den endte med at Granath ble felt på vei mot åpent mål og dommer dømte ganske riktig mål. Nå var det bare noen minutter igjen av kampen og gutta kunne juble uhemmet over seier i forbundscupen!

Dette er en seier som smakte veldig godt, og vi må takke trener Vidar Wold som har ledet laget til denne triumfen. Denne seieren var noe vi som foreldre unnet både gutta og Vidar, samt resten av støtteapparatet. Tusen takk!

Vi fikk 3 spillere på Allstar laget. Gratulerer til Jens August Giæver Målvakt, Philip Granath løper og Mats Hildisch Back.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.