Velkommen til skøyte- og hockeyskole Høst 2019 - påmeldingen har åpnet.

Da er påmelding for høstens skøyte og ishockeyskole åpen.

Vi gleder oss og ønske dere velkommen til Askerhallen fra lørdag 19. Oktober 2019.

Mer informasjon om tider, samt praktisk informasjon finner du her: Informasjon om skøyte-og hockeyskolen.

I år ønsker vi bruke en app som heter Spond.
Det er kanskje mange som allerede bruker den i andre idrett. Men for dere som ikke kjenner til denne er det en kommunikasjons app. Den lastes ned via Android /App store.
Der vil alle treningstidene våre ligge og man kan huka av om man kommer eller ikke.
Her vil man også få informasjon som er viktig for dere foreldre og deres barn ang skolen.
Det er også enkelt å få kontakt med meg hvis det er noen spørsmål

Etter og ha sendt inn påmeldingsskjema vil dere få tilgang til gruppen som heter Frisk Asker skøyte og ishockeyskole.
Det er når dere kommer inn i denne gruppen dere vil få beskjed om å betale kontingenten for deltagelse som er på 600 kr.

Ønsker dere å prøve 2 ganger gratis huker dere av for dette i påmeldingskjema.
Dere vil da ikke få utdelt treningsdrakter, før dere evt ønsker å gå videre og melde dere på hele skolen.

Påmelding skøyte - og hockeyskolen høst 2019

Godkjenner dere at klubben tar bilder av barnet til bruk på klubbens hjemmeside, facebook og instargram