Ta lappen? Rabatt hos Wright Asker og Bærum

Postet av Frisk Asker AIL, IF - Ishockey den 16. Aug 2018

Ta lappen? Rabatt hos Wright Asker og Bærum

Frisk Asker Ishockey Junior og Wright trafikkskole Asker og Bærum har fornyet avtalen, og dette gir fordeler for klubben og for deg. Hos Wright får du RABATT ved å oppgi kodene som beskrevet under. Del gjerne innlegget - klubben får støtte per deltager og rabattkodene kan også brukes også av deg som ikke er medlem.  

Ta kontakt med Wright Asker og Bærum og kom igang. Oversikt over kursene, som du kan få rabatt på, får du på: https://m.facebook.com/WrightAsker/ 

TRAFIKALT GRUNNKURS (TG): Register deg på Wright Trafikkskole sin nettside, www.wright.no, og oppgi koden 4hg74kav. Du, og de du kjenner som bruker koden, får da 250 kroner i rabatt på veiledende pris. 

WRIGHT SUPERPAKKE (B): Register deg på Wright Trafikkskole sin nettside, www.wright.no, og oppgi koden sg91hr5e . Du, og de du kjenner som bruker koden, på superpakken får da 1000 kroner i rabatt på veiledende pris.   

Opplæring på Motorsykkel og / eller tilhenger: Register deg på Wright Trafikkskole sin nettside, www.wright.no, og oppgi koden fajmc15be. Du, og de du kjenner som bruker koden, får automatisk 15 % rabatt på pakkepris. 





Kontantløst i Juniorkiosken

Postet av Frisk Asker AIL, IF - Ishockey den 15. Aug 2018


For å forenkle, ønsker vi prøve ut å kun ha Vipps og bankkort i Juniorkiosken. Vi håper at dette vil fungere på en god måte, og det vil være merking i kiosken om Vippsnummer. Vi vurderer dette etter å ha kjørt noen arrangementer og kamper - vi regner med at dette kommer til å fungere på en ok måte. 



To av våre er tatt ut på U20 landslaget under Super Challange

Postet av Frisk Asker AIL, IF - Ishockey den 13. Aug 2018

To av våre spillere er tatt ut til U20 landslaget som skal reise til Super Challenge, vi gratulerer Sander Hurrød og Markus Solberg med uttaket.



Goalies for Summer Classic - Innsamlet beløp ble overlevert til Zucca

Postet av Frisk Asker AIL, IF - Ishockey den 13. Aug 2018

En engasjert gjeng med juniormålvakter har samlet inn penger til Right To Play og fikk overlever dette til Mats. Adrian (målvakt fra 2006 gjengen vår) og fire andre juniormålvakter fikk overrekke beløpet som ble innsamlet i vinter til Mats Zuccarello sin stiftelse. Gutta hadde en kort, men hyggelig møte, i Fotballforbundets lokaler på Ullevål hvor de møtte Mats og representanter fra Right To Play.

Mats takket så mye for engasjementet som ble vist, og for pengene som ble gitt til Right To Play og Zuccarellostiftelsens arbeid for barn i utviklingsland. Han var tydelig imponert over engasjementet blant våre juniormålvakter - en spesiell takk til vår egen målvakt Adrian som tok initiativ til innsamlingen.