Kamper 17-19.februar.

Postet av U18 den 13. Feb 2017

Til helgen møter vi Lillehammer i to kamper borte/hjemme.Vi ligger på 3.plass med 56 poeng, 12 poeng bak Vålerenga (68) og 2 poeng bak Lillehammer (58). Lillehammer kommer fra seier og tap mot Nidaros og seier og tap mot Vålerenga. Det viser litt hvor uforutsigbar serien er. Vi kommer fra to tap mot Lørenskog og seier mot MS. Når lagene møttes i November ble det en seier til Frisk på straffe og en seier til Lillehammer. Vi håper å ha snudd den litt dårlige trenden vi hadde mot Lørenskog og følge opp etter seieren mot MS. Vi må bli bedre defensivt og tette litt mere bakover. Vi har fått tilbake André etter skade, noe som er godt i en litt skjør back situasjon. Thomas og Emil er fortsatt ute med sykdom og skade.

Fredag 17.februar kl.20:00
Lillehammer vs FriskAsker, Kristinshall

Tap 6-4(2-0,3-1,1-3). Skludd 30-23

Vi hang godt med de første 10 minuttene og så begynte vi å rote det til. I andre periode fortsatte problemene og Lillehammer gikk etterhvert opp til 5-0. Vi fikk en scoring helt på tampen av 2.periode og kom ut i 3.periode med litt mer selvtillit. Vi fikk et par tidlige overtall som satt ganske bra og det sto 5-3, to minutter inn i 3.periode. Vi hadde mulighet til å redusere til 5-4 i et overtall midtveis i perioden, men i stedet er det Lillehammer som får et overtall og setter inn 6-3. Vi klarer å redusere til 6-4 i et dobbelt overtall, men kom aldri nærmere. Vi trenger litt mere innsats og fokus for å ta Lillehammer. Solberg setter to mål mens Torgunrud, Jensen og Hodt får to assist hver. Hurrød og Thommassen scorer en hver.

Søndag 19.februar kl.12:30
FriskAsker vs Lillehammer, Askerhallen

Tap 2-3 (0-1,0-2,2-0)

Det ble et bra skippertak i 3.periode men det endte med tap. Makus med begge Frisk sine mål. Fayen med 26 redninger på 29 skudd.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline