Kamper helgen 8-9.oktober

Postet av U18 den 1. Okt 2016

Lørdag reiser vi til Trondheim hvor vi skal spille lørdag og søndag mot Nidaros IHK. Nidaros har slitt litt i starten på sessongen og gått på 3 tap og sist et tap mot Storhamar på overtid. To mot MS (2-7 og 4-5) og to mot Storhamar (6-3 og 4-3). Ifjor spilte vi tre kamper mot Rosenborg hvor vi hadde to komfortable seiere borte og en hjemmekamp som endte uavgjort 7-7. Der satte vi rekord i antall skudd med 77 skudd mot Rosenborg målet og Karoline Næss Årvik (20). Vi satser på to sterke kamper.

Reise:

Vi reiser med fly lørdag morgen og er tilbake søndag kveld. Vi bor på Thon Hotel Trondheim. Det er 1500,- i egenandel for turen, pluss felles mat lørdag kveld. Guttene må ordne seg selv med mat før kamp på lørdag og etter kamp på søndag.

Oppmøte Gardermoen lørdag 8.okt kl.08:00

SK 338 08OCT 2016 OSLTRD 1000 1055
SK 379 09OCT 2016 TRDOSL 1920 2015

Lørdag 8.10 kl.17:45

Nidaros IHK - FriskAsker

Seier 4-7 (0-0,1-4,3-3).

Det ble en kamp hvor vi hadde kontroll deler av kampen, mens man til tider mistet litt fokus og lagde det litt vanskelig for oss selv. Varierte fra det helt geniale til det litt mindre bra. Første periode ble jevn hvor lagene følte litt på hverandre. I andre periode kom vi godt igang med to raske scoringer og vi tok over matchen. Vi kommer inn i tredje periode med en solid ledelse og gjør noen juniorfeil og det er plutselig ny spenning. Magnus øker ledelsen til 3-5 etter 53 minutter med sin andre scoring og sikrer seier. Sander setter en i åpent mål og øker til 3-6. De siste minuttene bærere preg av å få hat-trick for Magnus som han klarer med stil. En nydelig scriong på direkteskudd etter pasning inn forran mål fra Erik. Nidaros reduserer til 4-7 3 sekunder før full tid uten at det gjør så mye. Kampens store helt ble Magnus med hat-trick. De andre poengplukkerne ble Sander med 2+1, Morten med 0+3, Granath med 1+1, David med 0+2 og Kris med 1+0. Mathias gjør en god jobb i mål tross 4 mål imot. Flere av disse som må legges på gutta forran Mathias. Skudd ble solide 22-40 (5-5,7-21,10-14).

Boxscore finnes her.

Søndag 9.10 kl.13:15

Tap 6-3 (2-2,1-0,3-1)

Det ble en jevn første periode, men vi kommer ut i andre og da er det ikke alle som gjør jobben som må til og vi havner bakpå. Vi kommer oss ikke opp på et nivå som vi vet vi kan og taper vel fortjent. Vi har et par muligheter i overtall i 3.periode til å komme opp i ryggen på Nidaros, men utnytter bare det ene. Og Nidaros fastsetter sluttresultatet til 6-3. Morten ble vår poengkonge med 1+1, vegard med 1+0 og Granath med 1+0.

Skudd 28-32(10-11,11-6,7-15)