Kamper 14-16.oktober.

Postet av U18 den 9. Okt 2016

Helgen 14-16.oktober møter vi Sparta. Vi starter med bortekamp på fredag og har Sparta hjemme på søndagen. Sparta har tapt to mot Lillehammer og to mot Vålerenga i innledningen. Sist helg vant de to kamper mot Stavanger, så det ser ut til at de har kommet igang. Antar det kan bli to tette kamper og at vi reiser oss etter en litt svak avslutning mot Nidaros.

Kristian Stokdahl

Poengkonge i dag ble Erik med 4+2, ellers var det Sander med 2+2, Soleng 0+3, Morten 0+3, Markus med 2+0 og Kris med 1+0. Wisløff, Thomassen og Jonas Hodt med en assist hver.

HockeyLive finnes her.

Søndag 16.oktober kl.13:00

FriskAsker - Sparta

Seier 4-3(1-1,1-1,2-1)

Det ble en tettere kamp idag. Sparta hadde endret litt på laget og vi senket oss litt. Det sto 2-2 etter to perioder og vi hadde klart å komme oss gjennom en 5 minutter i undertall. Vi håpet da at det skulle løsne litt i 3.periode. Den startet derimot ganske rolig og det løsnet ikke før 5 minutter ut i tredje. Lillebror Ed satt 3-2. 6 minutter før slutt satt Sander 4-2 på en pen straffe. Men Sparta hadde ikke gitt opp og reduserte til 4-3 bare minuttet senere. Sparta tok ut keeper med 1,5 minutt igjen uten at vi klarte å utnytte det. Gutta holdt unna siste 5 minutter. Magnus ble poengkonge med 1+1. Falseth med 28 redninger på 31 skudd.