Kamper 28-30.oktober.

Postet av U18 den 23. Okt 2016

Vi går inn i denne helgen på 2.plass på tabellen med 21 poeng (7 seire og 3 tap), 6 poeng bak Vålerenga og 1 poeng forran Lillehammer. Vålerenga og Lillehammer møter hverandre i en kamp på søndag. Vi skal møte Manglerud Star borte/hjemme. Manglerud ligger på 4.plass på tabellen etter 10 spilte kamper med 15 poeng. Manglerud kommer fra en helg i Stavanger hvor det ble en seier og et tap. Ifjor fikk vi to knepne seiere og et solid tap mot MS. Fredag vil vi fortsatt stille med et litt redusert lag med mye hjelp fra 2001 og 2002, da det fortsatt er mange borte i Tsjekkia og et par med skade. Søndag vil vi forhåpentligvis ha en del tilbake, da Tsjekkia gjengen lander på lørdag.

Fredag 28.oktober, kl.20:00

Manglerud Star vs FriskAsker.

Tap 7-4(2-0,2-2,3-1)

Det ble en tung dag på Manglerud med et ungt mannskap. Med 5 spillere på reise og 4 spillere skadet, hadde vi med oss 6 stk 2001 og en fra 2002. Det var tydelig i 1.periode, hvor vi sliter med å finne hverandre og det er litt nerver. Vi kommer mere med i 2.periode hvor vi reduserer til 2-1 med en fin styring av Erik på et skudd fra Didrik. Jeppe Wik gjør to raske scoringer hvor det glipper litt bakover, men Granath får oss med i kampen igjen med en nydelig shorthanded scoring etter en perfekt breakaway passning fra Erik. 8 minutter ut i 3.periode kommer vi opp i ryggen på MS med 4-3 etter en powerplayscoring fra Markus, assistert av Erik. Derfra og ut gikk det meste imot oss og MS strammer til, og det ender 7-4. Poengkonge ble Erik med 1+2. Mathias redder 35 av 42. Vi kommer sterkere tilbake søndag.

Boxscore finnes her.

Søndag 30.oktober, kl.16:30

FriskAsker vs Manglerud Star.

Tap 2-3 e.s(1-0,1-0,0-2,0-1)

Etter 1.periode og 1-0 av Emil så det ganske bra ut. Vi hadde god kontroll og bra flyt. Vi økte til 2-0 av Thomas 7 minutter ut i 2.periode. men etter dette tok MS fullstendig over og lite stemte for oss. Vi slipper oss litt ned og er ikke bra nok i duellene. MS slår hardt tilbake i 3.periode hvor de vinner 0-2 og skuddstatistikken 5-20. Vi klarer å holde 2-2 ut perioden og det blir sudden. Etter en dropp i Frisk-sonen 2:15 ut sudden, får Auren stå helt alene forran en utspilt Fayen-Vestavik og setter 2-3. Fayen sto en solid kamp tross tap og holdt oss til sudden i en travel 3.periode. Skudd 27-38(12-5,10,5-20).