Kamper 11-13.november.

Postet av U18 den 8. Nov 2016

Til helgen er det Lillehammer som står for tur hjemme/borte. Vi går inn i helgen på 2.plass i serien etter 12 kamper med 22 poeng, 8 poeng bak Vålerenga og 2 poeng forran MS og Lillehammer. Lillehammer med en kamp mindre spilt. Lillehammer kommer fra et 6-3 tap for Vålerenga og seier og tap på sudden mot Nidaros. Vi kommer fra to tap for MS, et på sudden, og håper å reise oss fra disse.

Fredag 11.november kl.20:00

FriskAsker vs Lillehammer

Seier 3-2 e.str.(0-1,0-1,2-0,0-0,1-0)

Vi fikk aldri flyten i denne kampen. Lite struktur og mye usikkerhet. Erik fikk seg en lårhøne i 1.periode og måtte ut. Vi kom ut i 2.periode med mye mere trykk enn vi hadde i første og om vi ikke struktur, så var det mye energi. 16 minutter ut i 2.periode blir det dømt mål til Lillehammer uten at pucken var inne, til store diskusjoner. Dette tok vekk litt at trykket vi hadde og perioden ebbet ut med 0-2 ledelse til Lillehammer. I 3.periode gikk vi ned på to rekker og vi får en tidlig scoring av Sander, på en retur etter skudd av Granath. Vi får etterhvert satt et bra trykk på Lillehammer. Vi tar ut keeper med ett minutt igjen og Sander utlikner med 30 sekunder igjen. Sudden ender uten scoring, selv med et overtall til Lillehammer. Kampen blir avgjort på fjerde straffen etter mål fra Markus og gamevinner av Thomassen. Henrik gjør en kjempekamp og stopper 39 av 40 skudd. Sikker også på straffer.

Boxscore finnes her.

Søndag 13.november kl.13:30

Lillehammer vs FriskAsker

Tap 2-1 (0-0,2-1,0-0)

Selv med tap var dette faktisk en veldig god kamp. Høyt tempo og mye energi. I første og andre periode klarte vi ikke å få nok skudd på mål. I tredje periode har vi noen veldig store sjanser til å utklikne med 18 skudd på mål, men Lillehammers keeper står godt og vi er ikke effektive nok. Morten står for vår eneste scoring etter pass fra Kris og Markus. Et nydelig mål og slik vi ønsker å se denne rekken spille. Kristian står en god kamp og stopper 29 av 31 skudd. e