Praktisk info høstcamp 2018

Postet av Frisk Asker AIL, IF - Ishockey den 26. Sep 2018

Frisk Asker Ishockey jr er stolte over å kunne tilby høsthockey 2018.

Mandag (1/10) til onsdag(03/10) fra kl 08.00-16.00, høsthockeyen er åpen for alle fra U12 – U16.

Informasjonen finnes også i denne filen: Frisk Asker Høsthockey 2018.pdf


Foreløpig har vi booket følgende instruktører:

Frisk Asker jr sin egen målvakts trener, Peter Josephson

Frisk Asker jr sin egen Marcus Madsen

Frisk Asker A-lag sin egen Jan André «Janna» Aasland

Frisk Asker A-lag sin egen Scott Hillman



Vi serverer lunsj alle dager. Programmet er likt når det gjelder tider, mandag til onsdag,

men har forskjellig tema. Kan bli endringer i gruppene etter antall påmeldte.


Gruppe A(U12- U14) 

08.00-09.00 Istrening

09.30-10.30 Teori

10.45-11.15 Lunsj

11.30-12.15 Teknikk

12.40-13.40 Istrening

14.10-15.10 Barmark

15.20-16.00 Ballspill


Gruppe B(U15-U16)

08.00 -oppmøte/barmark

09.10-10.10 Istrening

10.30-11.00 Teknikk

11.15-11.45 Lunsj

12.00-13.00 Barmark

13.50-14.50 Istrening

15.20-16.00 Ballspill

STED: Askerhallen, Brages vei 2, 1387 Asker

TID: Fra kl. 08:00-16:00 mandag til onsdag. Oppmøte første dag er for gruppe A kl.

07.30. Gruppe B møter kl. 08.00 Vi møtes i henvist garderobe for en liten prat med

ansvarlig trener.

MAT: Alle deltakere bør ha spist frokost. Det serveres lunsj i NTG- rommet med drikke til

maten.

PRIS: Kr 1800,- (keepere kr 900,- kun 4 stk)

HUSK: Nyslipte skøyterTreningstøyJoggesko

BETALING: Betalingsfrist 28.09.2018. Beløpet overføres til Frisk Asker Ishockey jr sin

konto: 9001.25.57379 merkes med navn på spiller. De som ikke har betalt innen tidsfristen

får dessverre ikke lov til å gå på is før betaling er registrert.

PÅMELDING SENDES TIL: elisabeth@friskasker.no

Husk a skrive navn på spiller og årstall. Plassen vil bli bekreftet med et svar tilbake. Det er

begrenset med plasser, ca 30 utespillere pr gruppe og 4 målvakter på gruppe A.

Mvh

Frisk Asker ishockey junior



Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.