Holdt nesten på å dette av stolen, da banken ringte.

Postet av Ole Georg Lambach den 6. Mai 2020

Dette er en kjærkommen gave som sikrer aktiviteten for alle våre barn og unge i tiden fremover, sier Frank Bruvoll i Juniorstyret.

Blant annet avlysning av planlagte arrangementer, gjorde at vi mistet en betydelig del av inntektene våre og som mange andre, så har vi også følt på usikkerhet til hvordan tiltakene fra myndighetene ville utvikle seg og hvordan dette ville påvirke økonomien vår fremover.

Samtidig er det høye forventninger til oss når barn og unge nå forhåpentligvis snart skal få komme i gang med sine favorittaktiviteter igjen.

Det er i slike tider det er godt å ha solide samarbeidspartnere.

Overraskelsen, og ikke minst gleden var stor når Tommy fra SpareBank1 Østlandet ringte for å høre hvordan det sto til med oss, og det viste seg at banken ville gi oss en ekstraordinær gave for å hjelpe oss i gang etter Korona.

Fra før har vi jo en samarbeidsavtale som sikrer oss et sponsorbeløp, og nå har vi altså fått denne fantastiske gaven i tillegg.

Dette er en kjærkommen gave som sikrer aktiviteten for alle våre barn og unge i tiden fremover og vi kan nesten ikke beskrive hvor takknemlig vi er og hvor mye dette betyr for oss.

Vi må bare sende en Stor Takk til Sparebank 1 Østlandet og Tommy Stenersen!

Denne gaven kommer godt med i en vanskelig tid og vi lover at de skal brukes til det beste for hele klubben avslutter Frank Bruvoll i Juniorstyret.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.