Ta lappen? Rabatt hos Wright Asker og Bærum

Postet av Frisk Asker AIL, IF - Ishockey den 16. Aug 2018

Ta lappen? Rabatt hos Wright Asker og Bærum

Frisk Asker Ishockey Junior og Wright trafikkskole Asker og Bærum har fornyet avtalen, og dette gir fordeler for klubben og for deg. Hos Wright får du RABATT ved å oppgi kodene som beskrevet under. Del gjerne innlegget - klubben får støtte per deltager og rabattkodene kan også brukes også av deg som ikke er medlem.  

Ta kontakt med Wright Asker og Bærum og kom igang. Oversikt over kursene, som du kan få rabatt på, får du på: https://m.facebook.com/WrightAsker/ 

TRAFIKALT GRUNNKURS (TG): Register deg på Wright Trafikkskole sin nettside, www.wright.no, og oppgi koden 4hg74kav. Du, og de du kjenner som bruker koden, får da 250 kroner i rabatt på veiledende pris. 

WRIGHT SUPERPAKKE (B): Register deg på Wright Trafikkskole sin nettside, www.wright.no, og oppgi koden sg91hr5e . Du, og de du kjenner som bruker koden, på superpakken får da 1000 kroner i rabatt på veiledende pris.   

Opplæring på Motorsykkel og / eller tilhenger: Register deg på Wright Trafikkskole sin nettside, www.wright.no, og oppgi koden fajmc15be. Du, og de du kjenner som bruker koden, får automatisk 15 % rabatt på pakkepris. 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.